Toeslagen

Als particulier kunt u recht hebben op verschillende toeslagen. Heeft u hulp nodig met het aanvragen van deze toeslagen? Neem dan contact met ons op.

De verschillende soorten toeslagen

Er zijn diverse toeslagen in Nederland:

  • Zorgtoeslag
  • Huurtoeslag
  • Kinderopvangtoeslag
  • Kindgebonden budget

Als particulier kunt u recht hebben op een of meerdere van deze toeslagen.

Hiervoor dient u eenmalig een aanvraag in te dienen.

Als er iets wijzigt in uw persoonlijke situatie dan is het belangrijk om na te gaan of het bedrag dat u aan toeslagen ontvangt nog juist is. Dit is het geval bij bv. echtscheiding, overlijden partner, geboorte kind.

Om te achterhalen of u wel of geen recht heeft op een of meerdere van bovenstaande toeslagen, gaat u naar de website www.toeslagen.nl. Op deze website vindt u een handige tool, die u kunt gebruiken om te berekenen of u in aanmerking komt voor toeslagen. Ook kan de tool voor u berekenen hoeveel toeslag u kunt krijgen, als u inderdaad recht heeft op een van bovenstaande toeslagen.

Dan kunt u deze zelf aanvragen, maar u kunt ook contact opnemen met Administratiekantoor F.M.P. Stelten. Wij zorgen dat uw gegevens juist worden ingevuld bij het aanvragen van uw toeslag. Zo weet u zeker dat u het juiste bedrag aan toeslag ontvangt.

© 2023 Administratiekantoor F.M.P. Stelten - Gelrestraat 71 - 6101 EV Echt - Tel. 06 53 31 42 13 - info@administratiekantoorstelten.nl
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Disclaimer - Cookiestatement - Sitemap